fbpx

Over ons

Hellend Dak: Dé dakspecialist in Nederland

Op zoek naar een dakdekker in Nederland? Bij ons kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met dakdekking. Heeft u lekkage? Wilt u uw dak laten isoleren? Of is uw gehele dak nodig toe aan vervanging? Neem contact op met de professionals van Hellend Dak en wij komen bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.


Even voorstellen

Ik ben Tom, eigenaar van Helland-Dak.  Een echt Brabants bedrijf en daar zijn we best een beetje trots op. Onze passie voor daken en mensen helpen hebben we jarenlang opgedaan bij een dakdekkersbedrijf. Daar hebben wij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Sinds twee jaar zijn we voor onszelf begonnen en dat doen we met veel passie en plezier. Kunnen wij u helpen? Of wilt u meer weten over de diensten die wij leveren? Kom langs voor een kop koffie of neem contact op en dan helpen wij u graag verder. 


Waarom Hellend Dak?
Bij Hellend Dank werken wij snel en zeer secuur. Bij ons gaat snelheid niet ten kosten van de kwaliteit. Een klus is pas af als wij, maar vooral u, volledig tevreden bent met het eindresultaat. Laat uw dakbedekking aanbrengen of repareren door Hellend Dak en geniet jaren van een goed dak op uw huis of kantoor!

Hellend Dak Contact
× Neem contact met ons op